top of page

Om os

La Baracca blev grundlagt af et ungt par; Franco, italiensk født i Firenze, passioneret for traditionelt køkken og god vin, og Tatiana, født i Colombia, som i en meget ung alder flyttede til Italien, som hun nu betragter som sit andet hjem. Sammen arbejder de passioneret med at lave enkle, men velsmagende retter. Efter 4 års erfaring med at arbejde som leder for en italiensk restaurant i den japanske hovedstad Tokyo, flytter Franco og hans familie til København med det formål at bringe lidt af Italien til Danmark.

 

Hvorfor skal du komme til La Baracca: Her kan du smage et af symbolerne på det italienske køkken ... pasta!. Vi producerer ægspasta dagligt, som derefter toppes med vores saucer tilberedt med friske ingredienser og uden konserveringsmidler. Derudover laver vi hver uge, bortset fra vores dejlige pasta, specielle retter, der tilbyder dig en række italienske specialiteter. Prøv også vores 'apperitivo' med pålæg og ost fra forskellige italienske regioner, ledsaget af vores hjemmebagte brød og focaccia. Vores kok Franco er også sommelier. som personligt vælger og importerer vin fra Toscana og andre italienske regioner for at anbefale dig den bedst matchende mulighed til dine retter. Italiensk øl, drinks og vores legendariske tiramisú, den berømte italienske dessert!!

bottom of page